Visie & missie

Missie en Visie

 

Like-IT is een bedrijf dat andere organisaties helpt om beter samen te werken en kennis te delen/borgen. Like-IT biedt consultancy en SAAS producten aan. Het doel is om het maximale uit hun SharePoint/Office365 omgeving te halen. We kijken vooruit en gaan mee in de snel veranderende IT-wereld. Onze visie en missie zijn de leidraad voor onze bedrijfsvoering, omdat ze vertellen waar we voor staan en waar we naartoe willen.

Missie

Like-IT stelt de klant voorop en richt zich hierbij op de lange termijn relaties. Dit geldt zowel voor klanten als voor medewerkers. Onze SaaS oplossingen creeren wij op basis van Microsoft SharePoint, Office 365 en .NET technologie. Standvastige professionals voelen zich thuis in een open cultuur en kunnen omgaan met de geboden vrijheid. We werken als team naar het maximaal haalbare resultaat, waarbij de klant bepaalt of het goed genoeg is.

Visie

De essentie is simpel en realistisch: klanten betalen graag voor kwaliteit. In ons geval hebben we het hier over:

  • Correcte en tijdige communicatie
  • Perfect werkende SAAS producten
  • Goed advies en degelijke code

Like-IT werkt op basis van proven Microsoft technologie (SharePoint, O365 en Microsoft C#.net) Wij geloven sterk in specialisme en vakmanschap. Onze consultants worden in hun specialisme geënthousiasmeerd. Veel kennis is goed, specialist zijn is beter!

Klantgericht

Wij kijken naar de wensen, behoeftes en groeikansen van onze klant

Betrouwbaar

Wij voeren heldere communicatie en doen geen valse beloften

Betrokken

Met de klant meedenken doen we graag en samen willen we succes behalen

Specialistisch

Er wordt toegezien op professionele producten en specialistisch advies

Flexibel

Korte communicatielijnen en direct contact met de klant. Zo spelen we makkelijk in op veranderingen