Visie & missie

Missie en Visie

Wij van Like-IT helpen met onze SAAS-toepassingen, organisaties met het verbeteren van interne communicatie waardoor kennis gemakkelijker gedeeld en gewaarborgd kan worden. Helaas, door de snel veranderende Microsoft omgeving kampen vele organisaties met onnodige technische problemen, die het optimale gebruik van Microsoft 365 omgeving kunnen belemmeren. Like-IT lost deze complexe problemen graag eenvoudig, gestructureerd en veilig voor je op. Hierdoor kunnen jij en jouw organisatie direct en gemakkelijk tegen minimale kosten het maximale uit jouw Office 365 werkomgeving halen.

Wie zijn wij?

Om ons voor te stellen nemen we je graag mee in de nog relatief korte geschiedenis van Like-IT. Het begon allemaal met onze experts die tienduizenden uren hebben besteed aan het verbeteren van een geautomatiseerd deployment mechanismen. Dit resulteerde in dat Microsoft 365 zeer snel en foutloos kan worden geïnstalleerd, met als resultaat het efficiënter maken van jouw organisatie. Wij bieden een gepersonaliseerd en integraal SaaS-model wat de overdracht naar de Cloud eenvoudig, gestructureerd, en veilig maakt. Met ons gestandaardiseerde software pakket (DailyDrive) kan jij met 1 klik jouw vertrouwde processen veilig meenemen naar jouw nieuwe Microsoft 365 werkomgeving.

Missie

Wij van Like-It helpen jouw organisatie door middel van gepersonaliseerde SaaS-oplossingen om jouw dagelijkse Microsoft 365 werkomgeving gestructureerder, eenvoudiger en veiliger te maken. Hiermee is de kennis binnen jouw organisatie altijd en overal voor de juiste mensen beschikbaar. Met 1 klik helpen wij jouw vertrouwde processen veilig naar de nieuwe online werkomgeving.

Visie

In een snel veranderende en innovatieve Microsoft omgeving streven wij van Like-IT ernaar om voor zo veel mogelijk gebruikers de complexe 365 omgeving eenvoudiger te maken. Door een groei in duurzame klantrelaties krijgen wij meer inzicht in de wensen van de markt. Hierdoor zal Like-IT in 2025 Nederlands marktleider zijn in integrale en gepersonaliseerde 365 SaaS-oplossingen.

Gestructureerd

Met DailyDrive bieden wij structuur en orde in jouw databeheer. Dit realiseren wij door onze gestandaardiseerde inrichting van DailyDrive.

Eenvoudig

Onze user-interface is eenvoudig waardoor DailyDrive voor jou gemakkelijk in het gebruik is.

Veilig

Met DailyDrive creëren wij een veilige online werkplek waarin jij documenten gemakkelijk in vertrouwen kunt opslaan en delen met de juiste personen.

Copyright 2019 Like-IT B.V.