Video’s

Bekijk hier onze video over DailyDrive basic. Met deze video demonstreren we wat Dailydrive basic is en hoe het werkt. Door deze introductievideo te bekijken komt u erachter dat werken met Microsoft 365 nog nooit zo eenvoudig is geweest als dat het is met DailyDrive. Uw gepersonaliseerde en integrale online werkomgeving was nog nooit zo  gestructureerd, eenvoudig en veilig.

Een kleine teaser van DailyDrive basic. Uw gepersonaliseerde en integrale online werkomgeving was nog nooit zo  gestructureerd, eenvoudig en veilig. Wilt u meer weten klik dan op de video hierboven of neem contact met ons op. We helpen u graag verder met DailyDrive.

Een scala aan technieken gebruiken we om uw Microsoft 365 online werkomgeving te optimaliseren. Heeft uw vragen over één van deze technieken of andere vragen over DailyDrive, neem dan contact emt ons op!

Loopt u tegen verschillende problemen aan binnen SharePoint?  Of weet u niet waarom uw SharePoint niet naar wens werkt. Met één klik nemen wij al deze problemen van u weg met onze DailyDrive. Laat ons u helpen met het eenvoudiger, gestructureerder en veiliger maken van uw online Microsoft 365 werkomgeving.

Is dat thuiswerken u niet bevallen? Kijk hoe wij u kunnen om thuiswerken eenvoudig te maken. Met DailyDrive creëren we een online Microsoft 365 omgeving waardoor u het ongemak van thuiswerken nooit meer hoeft te ervaren. Wil u weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Migreren was nog nooit zo eenvoudig. Vind u het moeilijk om verschillende omgevingen samen te voegen of bent u bang dan belangrijke informatie verloren gaat? Neem dan contact met ons up, en wij helpen u eenvoudig, gestructureerd en veilig over te stappen naar een  gemigreerde Microsoft 365 werkomgeving.

Copyright 2019 Like-IT B.V.