Social

Het dashboard is je startpagina en mensen kunnen onderscheid maken in productivity dashboard en social dashboard. Bij beiden vormt men wel een beeld van hoe dat eruit moet zien. Bij Like-IT zijn er twee opties, maar ook een middenweg is mogelijk. Het dashboard is een onderdeel van onze provisioning suite, dus die moet minimaal in het bezit zijn.

DailyDrive is aan te passen aan de huisstijl van de organisatie

De kenmerkende kleuren worden overgenomen in jouw werkomgeving. Binnen SharePoint kun je drie kleuren instellen voor jouw organisatie. Dit is eenvoudig in te stellen.

Gebruiksgemak is key

Een omgeving die gemakkelijk te gebruiken is en goed beheersbaar is voor de organisatie.

Eenvoudig in gebruik & een moderne uitstraling

Een ontwerp dat is gemaakt met de wensen en behoeften van de gebruiker als uitgangspunt.

Een overzichtelijke structuur

Structuur die ervoor zorgt dat gebruikers sneller en efficiënter kunnen werken.

Probeer het twee maanden vrijblijvend

Probeer eens hoe het is om met ons SaaS-product te werken. De demo kan binnen een dag geïnstalleerd worden. Meer weten?

Dashboard

Het dashboard is op allerlei manieren in te delen. Met verschillende widgets kun je een dashboard maken die het beste past bij jouw doelstellingen. Op het social dashboard vind je veel sociale kanalen en kan de gebruiker zelf persoonlijke links toevoegen.

Poll

Afhankelijk van hoe de rechten op een pagina staan ingesteld kan er een poll geplaatst worden. Laat gebruikers eens nadenken over het volgende bedrijfsuitje of vraag eens naar de tevredenheid over een specifiek onderwerp.

Delve

Met een profielpagina in Delve kunnen gebruiker meer informatie over zichzelf geven en dit profiel is gekoppeld aan het smoelenboek. Je leest meer over de interesses en vaardigheden van collega’s. Gebruikers kunnen dit zelf invullen/bijwerken.

Twitter

Wat zijn leuke Twitter accounts? Kies leuke en passende feeds om weer te geven, bijvoorbeeld een twitter-account gerelateerd aan jouw vakgebied.

Birthdays

De ‘verjaardagen’-webpart maakt het mogelijk om binnen de organisatie snel en overzichtelijk te zien wie er bijna jarig is. Je kunt instellen hoe lang de periode moet zijn die wordt weergegeven en zo blijf je op de hoogte van de verjaardagen van collega’s.

Nieuws

Onder het kopje nieuws kun je posts liken en comments bekijken, nu zelfs op de voorpagina. In Modern Sharepoint kon dit wel als je op het nieuwsbericht klikte, maar deze nieuwe opmaak is kenmerkend voor ons product.

Instagram

Een kanaal als Instagram draagt bij aan een mooie gebruikerservaring tussen alle andere nodige functionaliteiten die in deze werkomgeving te vinden zijn. Instagram is een welkome toevoeging voor social dashboard.

Meertalig

We bieden momenteel ondersteuning voor vier talen.

Teams

Teams biedt mogelijkheden om nog beter samen te werken en dat is waar veel bedrijven naar streven. Like-IT heeft Teams geïntegreerd met het eigen product. Zo kun je moeiteloos samenwerken op verschillende manieren en vanaf meerdere devices.

SP apps

Met behulp van de SharePoint App, heb je gemakkelijk toegang tot het laatste nieuws en is er ook te navigeren naar het social dashboard. Verder biedt de app mogelijkheden om recente sites en bestanden te openen, waar je ook bent.

Smoelenboek

Vind collega’s, waar ze dan ook zijn en maak verbinding met ze op de manier die jij kiest via het smoelenboek. Het smoelenboek haalt informatie uit de Delve profielen in SharePoint. Deze informatie moet up-to-date zijn.

Youtube

Toon de meest recente video’s vanuit een eigen Youtube-kanaal of plaats video’s die relevant zijn voor de gebruiker.

Monthly updates – Microsoft 365 – juli 2020

Zowaar is het alweer juli dus wij zorgen ervoor dat je met dit regenachtige weer wat om handen hebt met onze maandelijkse blog. Ben je benieuwd wat Microsoft nu weer allemaal in de pijplijn heeft zitten? Lees dan zeker verder!

Toekomst van Teams binnen jouw organisatie

Microsoft Teams is de laatste tijd behoorlijk in opkomst en dat is niet voor niets. Teams geeft jou namelijk alle tools om de kwaliteit van samenwerking met collega’s een flinke boost te geven. Je kunt het ook nog eens op mobiele apparaten installeren. Waar je ook bent, je blijft eenvoudig in contact.

Teams – SharePoint Online(monthly) updates – april 2019

Stel je bent leraar, of je werkt normaliter op kantoor en zit door de Corona crisis momenteel noodgedwongen thuis. Hoe blijf je dan in contact met jouw leerlingen of collega’s? Hoe kun je dan toch les geven of samenwerken op een efficiënte wijze?   Voor de doorgewinterde Office 365 gebruiker is het misschien een no brainer. Hiervoor kun je […]

SharePoint vs. Teams

In de praktijk is er nog wel eens wat verwarring over het verschil tussen Microsoft Teams en SharePoint. Mocht jij ook niet precies weten of je Teams of SharePoint moet gebruiken of hoe je documenten opslaat in Teams of SharePoint? Dan is dit artikel interessant voor jou!

In- en extern delen in SharePoint Online

De kracht van SharePoint online is het kunnen delen van bestanden en het samenwerken met in- en externe contacten. De meeste organisaties die veel bezig zijn met AVG, die kiezen ervoor om extern delen niet aan te zetten.

Microsoft Teams & SharePoint online

Hier komt de introductie van Teams om de hoek kijken. Bij de meeste gebruikers is Teams vooral bekend vanwege de chatfunctie. Maar Teams is veel meer dan dat. Tegenwoordig is de applicatie zelfs de centrale hub voor teamwork!

Office 365 & Mobile

Door Office 365 kun je overal en altijd samenwerken. Office 365 maakt het mogelijk om samen met collega’s gelijktijdig vanaf verschillende apparaten aan dezelfde bestanden werken. Bestanden hoeven niet meer naar elkaar gestuurd te worden, maar die staan opgeslagen in de Cloud.

Copyright 2019 Like-IT B.V.