Provisioning

Het feit dat provisioning misschien niet tastbaar of zichtbaar is, maakt het soms lastig in te zien waarom je het nodig hebt voor de verkoop van je product. Met provisioning kun je heel makkelijk je omgeving eenzijdig inrichten. Waar iemand eerder uren werk had om een site aan te maken, heb je nu een mechanisme om al je sites uit te rollen. En dan zijn ze ook volledig voorzien van de functionaliteiten die je wilt. Dat is het idee van provisioning.

Wat is provisioning?

Provisioning is het geautomatiseerd aanmaken en updaten van (Site)Template in SharePoint en of SharePoint Online. Het aanmaken,inrichten, updaten en beheren van de behoeften van je organisatie kun je dus volledig onder controle hebben. Provisioning is iets wat ook door Microsoft wordt geadviseerd en zij bieden dit aan middels een platform(PnP), maar daarvoor geldt dat dit niet alle noodzakelijke en relevante opties biedt. Like-IT heeft haar Provisioning gebaseerd op PnP en geperfectioneerd voor het uitrollen en updaten van alle mogelijk scenario’s.

Je wilt nu eenmaal niet alles met de hand inrichten en zeker niet updaten. Onze Provisioning tool zorgt dat je in controle bent en blijft van je SharePoint (Online) omgeving.

Probeer het twee maanden vrijblijvend

Probeer eens hoe het is om met ons SaaS-product te werken. De demo kan binnen een dag geïnstalleerd worden. Meer weten?

SharePoint Site provisioning tools

Met onze site provisioning tool wordt zowel voor klantspecifieke templates als voor ons eigen SaaS dienst ‘DailyDrive’ gebruikt. Je kunt snel en simpel nieuwe sites aanmaken in SharePoint en uniformiteit is daarbij gegarandeerd. Ook kun je bestaande sites updaten. Onze provisioning is de basis van het snel en succesvol uitrollen van DailyDrive en het werkt met de volgende varianten;  Office 365(SharePoint Online), SharePoint 2013 en SharePoint 2016. Iedere site die je aanmaakt via onze Provisioner; krijgt dezelfde “look and feel”, indeling en configuratie.

“Zonder standaardisatie, geen acceptatie”

Monthly Microsoft updates 2020

Langzaam aan komt het einde van de zomer alweer in zicht, wellicht ben je al op vakantie geweest en weer aan het werk of misschien lees je deze blog vanaf je strandbed. Vakantie of niet, wij voorzien je uiteraard weer van de maandelijkse microsoft updates! Kijk wat Microsoft deze maand weer voor jou als Office 365 gebruiker in petto heeft.

Monthly updates – Microsoft 365 – juli 2020

Zowaar is het alweer juli dus wij zorgen ervoor dat je met dit regenachtige weer wat om handen hebt met onze maandelijkse blog. Ben je benieuwd wat Microsoft nu weer allemaal in de pijplijn heeft zitten? Lees dan zeker verder!

Audience targeting

Per site specifieke onderdelen tonen aan zelf gekozen doelgroepen. Dit is in SharePoint heel goed in te regelen. Audience targeting helpt de meest relevante inhoud bij de juiste doelgroepen te krijgen.

Copyright 2019 Like-IT B.V.