Provisioning

Provisioning

 

Het feit dat provisioning misschien niet tastbaar of zichtbaar is, maakt het soms lastig in te zien waarom je het nodig hebt voor de verkoop van je product. Met provisioning kun je heel makkelijk je omgeving eenzijdig inrichten. Waar iemand eerder uren werk had om een site aan te maken, heb je nu een mechanisme om al je sites uit te rollen. En dan zijn ze ook volledig voorzien van de functionaliteiten die je wilt. Dat is het idee van provisioning.

Wat is provisioning?

Provisioning is het geautomatiseerd aanmaken en updaten van (Site)Template in SharePoint en of SharePoint Online. Het aanmaken,inrichten, updaten en beheren van de behoeften van je organisatie kun je dus volledig onder controle hebben. Provisioning is iets wat ook door Microsoft wordt geadviseerd en zij bieden dit aan middels een platform(PnP), maar daarvoor geldt dat dit niet alle noodzakelijke en relevante opties biedt. Like-IT heeft haar Provisioning gebaseerd op PnP en geperfectioneerd voor het uitrollen en updaten van alle mogelijk scenario’s.

Je wilt nu eenmaal niet alles met de hand inrichten en zeker niet updaten. Onze Provisioning tool zorgt dat je in controle bent en blijft van je SharePoint (Online) omgeving.

Probeer het twee maanden vrijblijvend

Probeer eens hoe het is om met ons SaaS-product te werken. De demo kan binnen een dag geïnstalleerd worden. Meer weten?

SharePoint Site provisioning tools

Met onze site provisioning tool wordt zowel voor klantspecifieke templates als voor ons eigen SaaS dienst ‘DailyDrive’ gebruikt. Je kunt snel en simpel nieuwe sites aanmaken in SharePoint en uniformiteit is daarbij gegarandeerd. Ook kun je bestaande sites updaten. Onze provisioning is de basis van het snel en succesvol uitrollen van DailyDrive en het werkt met de volgende varianten;  Office 365(SharePoint Online), SharePoint 2013 en SharePoint 2016. Iedere site die je aanmaakt via onze Provisioner; krijgt dezelfde “look and feel”, indeling en configuratie.

“Zonder standaardisatie, geen acceptatie”

Document Management System – Like-IT

Omdat de hoeveelheid informatie binnen organisaties alsmaar groeit, groeit ook de behoefte naar een goed Document Management System(DMS). SharePoint zou je kunnen zien als een veredelde (online)DMS.

Optimalisatie OneDrive

OneDrive is een online Clouddienst van Microsoft waar je al je bestanden in kunt opslaan en kunt veiligstellen. Als je in het bezit bent van alleen al een Office-licentie, dan ben je ook in het bezit van OneDrive. Wat het meest handig is aan OneDrive, is dat je altijd je bestanden zowel online als offline tot je beschikking hebt.

Office 365 – SharePoint Online (monthly) updates

Microsoft Teams – “Warm welkom voor nieuwe collega’s in Teams” Vanaf heden heeft Microsoft het mogelijk gemaakt om een notificatie te geven zodra er een nieuwe collega toegevoegd is aan Teams. Hiermee ben je direct op de hoogte dat er een nieuwe collega is en kan jij hem of haar warm welkom heten. Natuurlijk is […]

Copyright 2019 Like-IT B.V.