Educatie

Educatie

Het onderwijs is onderheven aan veranderingen. Onderwijsinstellingen zijn op zoek naar middelen om samen te werken op een nieuwe en flexibele manier. organisaties hebben te maken met grote hoeveelheden data en studenten die altijd en overal toegang willen hebben.

 

Door de groei en innovatie binnen de technologie worden er steeds hogere eisen gesteld aan de IT-infrastructuur. Like-IT biedt organisaties in de onderwijssector de onderstaande punten.

Aanbod op maat

Binnen deze branche is het heel erg belangrijk dat er op alle niveaus samengewerkt kan worden. Op ons product op maat aan te kunnen bieden, hechten we veel waarde aan duidelijkheid. Wat kun je waar brengen en waar halen? Voor de eindgebruiker is er een wijze waarop hij of zij zich kan inloggen op diverse applicaties. Het doel is altijd om zo efficiƫnt mogelijk te werken. Like-IT levert snel en is persoonlijk te benaderen om het aanbod aan te laten sluiten op de behoeften van de klant.

Eenvoudige communicatie

Geen omslachtige manier van communiceren, maar een loket als er vragen of problemen zijn. Ook voor de gebruiker is communiceren eenvoudig, doordat je snel digitaal kunt samenwerken. Informatie wordt op een overzichtelijke plek aangeboden en daardoor komen verschillende doelgroepen naar een centraal punt.

Duidelijke processen

Voor organisaties levert het veel op als processen gestructureerd zijn. Like-IT zorgt ervoor dat de processen goed in te richten zijn, dat gebruikers documenten overzichtelijk kunnen documenteren en dat documenten veilig kunnen worden opgeslagen en dat ze up to date zijn.

Ontzorging

Voor organisaties kan het een hele verademing zijn om maar met 1 contractpartij af te hoeven stemmen. Like-IT biedt een up to date product, wat eventueel verder op maat gemaakt kan worden. Daarnaast is er begeleiding bij dit proces en zijn onze medewerkers persoonlijk te benaderen. Er is geen aanbesteding meer nodig en het product voldoet aan de veiligheidsmaatregelen.

Copyright 2019 Like-IT B.V.