DailyDrive

DailyDrive is een SaaS-oplossing waardoor het gebruik van Microsoft 365, SharePoint en Teams enorm eenvoudig wordt gemaakt. Met deze veilige online werkomgeving is samenwerken nog nooit zo efficiënt geweest. Door de overzichtelijke structuur van DailyDrive is het eenvoudig om orde te scheppen in je documenten en kan je alles veilig opslaan en archiveren. Door deze Cloud oplossing hoef jij je dus nooit meer af te vragen waar je je documenten moet opslaan. DailyDrive is net zo makkelijk in gebruik als in onderhoud. Over updates van de software hoef jij je namelijk nooit meer zorgen te maken. Dat regelen wij. Verder kan je met 1 druk op de knop, eenvoudig zelf nieuwe sites aanmaken. Hierdoor heb je geen helpdesk meer nodig en bespaar je veel tijd en geld.

Onze software DailyDrive wordt in drie varianten aangeboden. DailyDrive Basic, Premium en Excellent. Elke variant heeft een unieke samenstelling van functionaliteiten en mogelijkheden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om van pakket te switchen. Met het basis pakket zit je daarom altijd goed en is het indien mogelijk gemakkelijk om te switchen en uit te breiden naar een ander pakket. Hieronder vind je een duidelijk overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de drie varianten van DailyDrive.

DailyDrive Basic

Bestaat uit een Dashboard met een (social) Intranet en een Document management systeem (DMS) wat geschikt is voor afdelingen en processen. Binnen het Dasboard zijn er mogelijkheden voor klant specifieke opties. Dit houdt in dat het naar wens in te delen is. Voor dit project is er een eenmalige investering nodig van slechts 1500,- euro ongeacht het aantal users je wenst toe te voegen. De overstap naar DailyDrive is eenvoudig, gestructureerd en veilig. Met ons basis pakket zorg jij ervoor dat er efficiënter gewerkt kan worden binnen jouw organisatie.

DailyDrive Premium

Het uitgebreide Premium pakket is uitsluitend als Saas af te nemen. Dit SaaS-contract bedraagt 495,- euro per maand. Het Premium pakket is tot 99 users en gebaseerd op een vast bedrag. Natuurlijk is het mogelijk het aantal users uit te breiden. Voor elke extra user wordt 2,5 euro bekostigd.  Binnen het Premium pakket is het mogelijk om klant specifieke modules in te richten. Heb je jaarlijks 4 software updates, die wij automatisch voor je doorvoeren zodat jij er geen last van en omkijken naar hebt. Met het Premium pakket kan je gemakkelijk en gratis gebruik maken van technisch support met betrekking op het product DailyDrive. Dit bespaart overige kosten. Natuurlijk is ook het Premium pakket uit te breiden en maandelijks opzegbaar.

DailyDrive Excellent

Het Excellent pakket is het meest inclusieve pakket en uitsluitend als Saas af te nemen. Dit SaaS-contract bedraagt 995,- euro per maand. Het Excellent pakket is tot 99 users en gebaseerd op een vast bedrag. Natuurlijk is het mogelijk het aantal users uit te breiden. Voor elke extra user wordt 3,5 euro bekostigd.  Binnen het Excellent pakket is het mogelijk om klant specifieke modules in te richten. Heb je jaarlijks 4 software updates, die wij automatisch voor je doorvoeren zodat jij er geen last van en omkijken naar hebt. Met het Excelent pakket kan je gemakkelijk en gratis gebruik maken van technisch support met betrekking op het product DailyDrive .Ook heb je met het Excellent pakket gratis toegang tot onze Support-desk. Dit bestaat overige kosten. Als laatst heb je met het Excellent pakket ook direct toegang tot de Outlook/SharePoint add-in. Het Excellent is het meest complete pakket van DailyDrive en is maandelijks opzegbaar.

*Onder vaste inrichting verstaan wij:

  • installatie in je eigen Office 365 tenant
  • In overeenstemming met je huisstijl
  • Testen en opleveren
  • Gezamenlijk inrichten en content toevoegen
  • Key user training
  • Onbeperkt toegang tot de servicedesk gedurende 2 maanden
  • Data migratieplan indien relevant

*Onder installatie verstaan wij;

  • Installatie op jouw eigen Microsoft 365 tenant
  • In overeenstemming met jouw huisstijl
  • Testen en opleveren
Copyright 2019 Like-IT B.V.