Apps

Bij Like-IT bieden wij meer dan alleen onze diensten en DailyDrive modules. Naast DailyDrive ontwikkelen wij ook diverse apps die jij afzonderlijk maar ook in combinatie met DailyDrive kan gebruiken. Hieronder vind je het complete overzicht van onze losse apps! Vragen over of interesse in onze apps? Vul het formulier onder aan deze pagina in en we komen graag bij je terug.

Outlook/SharePoint Add-In

Met de Like-IT Outlook/SharePoint add-in hebben wij ervoor gezorgd dat je jouw mail naadloos kan integreren met jouw SharePoint omgeving. Met anderen woorden, met de Outlook add-in is het eenvoudiger om bijlage uit een mail in SharePoint op te slaan. Vanaf nu kan je bijlagen van een ontvangen email opslaan in een SharePoint locatie naar keuze. Natuurlijk is andersom ook gewoon mogelijk. Het is dus ook eenvoudig om bestanden vanuit SharePoint toe te voegen bij het opstellen van een nieuwe mail. De add-in zorgt er dus voor dat jij niet langer meer eerst je browser hoeft te openen om in jouw SharePoint omgeving naar bestanden te zoeken. Om die bestanden vervolgens handmatig te moeten downloaden en uploaden naar zowel mail als SharePoint locatie.

Zowel in de Outlook desktopapplicatie als in de online Outlook webapplicatie in je browser, kan je eenvoudig gebruikmaken van de Add-In. Dit wordt door jouw beheerder automatisch geïnstalleerd zodat het geen enkele configuratie van jou als gebruiker vereist. Met andere woorden, je hebt er geen omkijk naar.

Hoe werk het?

De add-in logt je in bij SharePoint en opent met een overzicht van de door jou gevolgde sites binnen jouw tenant. Vervolgens biedt de add-in jou de mogelijkheid om sites naar wens op te zoeken. Je kan eenvoudig nu door jouw eigen site structuur heen navigeren. De add-in staat ook toe dat je naar eventuele sub-sites doorklikt. Vervolgens selecteer je de documentbibliotheek met eventueel benodigde mappen en supmappen. Nu kan je heel simpel met een druk op de knop de gewenste bijlagen uploaden naar je mail. Deze functionaliteit werkt met dezelfde click-through als die je gewend bent van SharePoint. Het is dezelfde handeling wanneer je bestanden vanuit een documentbibliotheek wil verplaatsen naar een andere locatie.

Bestanden snel toevoegen aan jouw conceptmail kan ook. Via dezelfde navigatiefunctionaliteit als hierboven beschreven. Selecteer meerdere bestanden vanuit jouw SharePoint omgeving en koppel ze eenvoudig aan jouw conceptmail.

File Explorer

Met onze nieuwe Explorer wordt werken nog eenvoudiger, gestructureerder en veiliger gemaakt. De Explorer zorgt ervoor dat jouw content en documenten overzichtelijker georganiseerd zijn. Dit zal werken efficiënter maken gezien je minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar de juiste bestanden.

Hoe gaat dit nu precies in zijn werk

Met onze Explorer heb je toegang tot de vertrouwde navigatie zoals je die wellicht gewend bent. Tijdens het zoeken in jouw folders naar het gewenste documenten ga jij met de Explorer laag voor laag door jouw mappen heen. Tijdens het zoeken word er een “kruimel pad” bijgehouden zodat jij eenvoudig terug kan naar vorige mappen wanneer je het document niet gevonden hebt of simpel weg de verkeerde map hebt aangeklikt. De privacy maatregelen zijn sterk in acht genomen, hierdoor heb jij als gebruiker alleen toegang tot de folders, mappen en document waar je rechten toe hebt verkregen.

Eenmaal aangekomen op de gewenste locatie en in de juiste map vind je een ‘nieuw’, ‘upload’ en ‘sync’ knop. Via deze features is het heel eenvoudig om met 1 klik nieuwe bestanden aan te maken, bestanden te uploaden of om te synchroniseren met OneDrive. Kortom, onze Explorer zorgt ervoor dat jouw werk eenvoudiger en efficiënter wordt. Dit doormiddel van onnodige handelingen weg te nemen.

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd geworden in onze producten? Goed om te horen. Klik op de button met “vragen?” hieronder, en ga het gesprek met ons aan! Werk samen met Like-IT aan een mooie toekomst voor jouw organisatie!

Copyright 2019 Like-IT B.V.