Accountancy

Accountancy

Wij kennen de branche en hebben jarenlange ervaring met specifieke applicaties voor de accountancy branche. Je kunt erop vertrouwen dat wij als jouw IT partner altijd doorontwikkelen om technisch voorop te lopen én de beste diensten aanbieden.

Door de groei en innovatie binnen de technologie worden er steeds hogere eisen gesteld aan de IT-infrastructuur. Like-IT biedt organisaties in de accountancy branche de onderstaande punten.

Hogere productiviteit

Accountants zijn informatiewerkers en technologie verandert razendsnel. Hoe zorg je er dan voor dat iedereen effectief en efficiënt werk? Met de juiste IT oplossing verdien je de IT kosten terug én verhoog je de productiviteit van jouw medewerkers. En waar een andere IT dienstverlener stopt bij het implementeren, blijven wij je ondersteunen.

Gemak, eenvoud en structuur

Wij denken altijd mee over de beste oplossingen voor jouw bedrijf, gedreven door onze specialistische kennis van de accountancybranche. Stap voor stap integreren wij ICT oplossingen die het beste bij jouw onderneming passen. We begeleiden je gedurende het gehele traject en nemen je mee in het proces om juiste keuzes te maken.

Migratie

Zit jouw organisatie midden in de overgang naar online werken? Draait alles nog ICT op eigen systemen en wil je hulp bij de overstap naar de Cloud? Weet je niet precies hoe je de infrastructuur inricht, controle behoudt én iedereen veilig laat werken? Daar ondersteunen wij je volledig bij, zodat je geen zorgen hebt en met de juiste IT rendement realiseert.

Monthly Microsoft updates 2020

Langzaam aan komt het einde van de zomer alweer in zicht, wellicht ben je al op vakantie geweest en weer aan het werk of misschien lees je deze blog vanaf je strandbed. Vakantie of niet, wij voorzien je uiteraard weer van de maandelijkse microsoft updates! Kijk wat Microsoft deze maand weer voor jou als Office 365 gebruiker in petto heeft.

Monthly updates – Microsoft 365 – juli 2020

Zowaar is het alweer juli dus wij zorgen ervoor dat je met dit regenachtige weer wat om handen hebt met onze maandelijkse blog. Ben je benieuwd wat Microsoft nu weer allemaal in de pijplijn heeft zitten? Lees dan zeker verder!

Audience targeting

Per site specifieke onderdelen tonen aan zelf gekozen doelgroepen. Dit is in SharePoint heel goed in te regelen. Audience targeting helpt de meest relevante inhoud bij de juiste doelgroepen te krijgen.

Copyright 2019 Like-IT B.V.